Over ons


Beste Bezoeker,


HetSanitairfiliaal is een loodgieters- en stucadoorsbedrijf met daarnaast een sanitairwebshop met vooral unieke producten van gespecialiseerde leveranciers uit vooral Duitsland en Nederland.
Het Sanitairfiliaal levert alles voor uw badkamer en toilet aan zowel particulieren(via webshop) als bedrijven.
Wij onderscheiden ons door een goede en snelle service en hanteren blijvend scherpe prijzen. Wij zijn dealer van Duitse topmerken Eago, StoneArt, Puris en Breuer, Remeha, ADW, de Belgische van Marcke en diverse minder bekende merken. Van een aantal producten hebben wij een proefopstelling staan zodat U een indruk kan krijgen van de verschillende kwaliteiten. Wanneer uw interesse uitgaat naar één van deze producten kan u in overleg me5 uw aannemer op afspraak deze bekijken of bespreken. Wij kunnen uw badkamer en of toilet geheel vernieuwen. Wij leveren toiletten, kranen, verwarmingsradiatoren of zelfs vloer of infra-rood verwarming. Wij zijn specialist in gesloten douche-cabines, stoomdouches maar ook gewone cabines of inloopdouches. Ook baden, whirlpools, sauna's en zelfs zelfbouw stoombaden behoren tot het assortiment. Heeft u elders een product gevonden wat niet op onze site staat vermeld, vraag er wel naar - wij kunnen veel meer leveren dan wij op onze site mogen en kunnen plaatsen. 

De werkzaamheden verrichten wij vooral in de regio Noord-Holland zuid. 

Ook installeren, plaatsen, tegelen, (ver)bouwen behoort tot de mogelijkheden met de bij ons aangesloten partners. We hopen dat u bij ons kan vinden wat u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij het misschien wel voor u verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Bent u aannemer / installateur of loodgieter; vraag naar een offerte !


Met vriendelijke groeten,
Het Sanitairfiliaal

Product toegevoegd